MunkáltatóknakHumilitas cégcsoport

A Humilitas Kft. vállalja a megfelelő munkatársak teljes körű toborzását és kiválasztását, megkeressük a vállalata profiljába tökéletesen illő munkatársakat.

 

A munkaerő közvetítés előnyei:

– a megrendelő csak sikeres teljesítés esetén fizet

– a kiválasztott munkatársért garanciát vállalunk

– nagy létszámú adatbázisunkban több jelölt áll rendelkezésre

– diszkrét, megbízható és gyors ügyintézés

– Megszervezzük az álláshirdetések megjelentetését a szöveg megfogalmazásától kezdve, egészen a megfelelő hirdetési fórum kiválasztásáig. Összegyűjtjük a beérkező pályázatokat és elvégezzük a jelöltek előzetes szelektálását. A megfelelő jelölt kiválasztását, szociálpszichológiai felmérések alkalmazásával végezzük.Munkaerő kölcsönzés


A munkaerő-kölcsönzés azt jelenti, hogy a nálunk alkalmazásban álló munkavállalót átengedjük a kölcsönvevőnek munkavégzésre, úgy hogy a munkáltatói jogokat és kötelezettségeket megosztva gyakoroljuk. A szellemi és a fizikai munkaerő-kölcsönzésnek sok előnye van a megfelelő munkatárs megtalálásában (1. fázis) és alkalmazásában (2. fázis).

A munkaerőt kölcsönvevő cég szempontjából mind két fázisban nagyon jelentős az infrastruktúra-, az emberi erőforrás-, valamint a munkaidő költségeinek anyagi megtakarítása, mert mi végezzük:

Az 1. fázisban:

– a teljes körű toborzást;
– a jelentkezők több körös szűrését;
– a kiválasztást addig, hogy partnercégeinknek csak potenciális jelöltekkel kelljen foglalkoznia;
– a kiválasztott jelöltek üzemorvosi vizsgálatát;
– a munkaruha beszerzését;
– munkaügyi feladatok teljes körű ellátását: szerződéskötést, beléptetést, NAV-hoz

A 2. fázisban:

– a bérszámfejtést;
– a társadalombiztosítási ügyintézést;
– a bérek, adó és járulékok fizetését;
– a béren kívüli juttatások, illetve a kafetéria rendszer bonyolítását;
– a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását;
– a fluktuáció kezelését;
– a munkaviszony megszüntetését;
Ennek köszönhetően ügyfeleink számára a bérköltségek áttekinthetőbbé és tervezhetőbbé válnak, továbbá a munkaerőigény szinte teljes egészében a megrendeléshez illetve a termeléshez – pontosabban annak ingadozásához – igazítható. Végezetül nagy előnye a munkaerő-kölcsönzésnek, hogy a kölcsönvevő cég elkötelezés nélkül tesztelheti a munkavállaló képességeit, szakmai rátermettségét egy – egy munkakörben.

Munkerő közvetítés


A Humilitas csoport vállalja a megfelelő munkatársak teljes körű toborzását és kiválasztását, megkeressük a vállalata profiljába tökéletesen illő munkatársakat. A munkaerő közvetítés előnyei: – a megrendelő csak sikeres teljesítés esetén fizet – a kiválasztott munkatársért garanciát vállalunk – nagy létszámú adatbázisunkban több jelölt áll rendelkezésre – diszkrét, megbízható és gyors ügyintézés – Megszervezzük az álláshirdetések megjelentetését a szöveg megfogalmazásától kezdve, egészen a megfelelő hirdetési fórum kiválasztásáig. Összegyűjtjük a beérkező pályázatokat és elvégezzük a jelöltek előzetes szelektálását. A megfelelő jelölt kiválasztását, szociálpszichológiai felmérések alkalmazásával végezzük.


Outsourcing


Az Outsourcing a járulékos feladatok teljes vagy részleges kihelyezését jelenti. Ezzel a partnercégeink csak a profiljába vágó legfontosabb tevékenységeket végezik, minden más Emberi Erőforrás Menedzseléséhez kapcsolódó feladatot átvállalunk. Ilyen a bérszámfejtés, szervezetfejlesztés, minőségirányítás, biztonsági felügyelet, szállítás kiszervezhető munkái.


Fejvadászat

A közvetítésen túl a humilitas kft teljeskörű fejvadászatot vállal partnercégei részére. Tanácsadóink maximális diszkréció mellett direkt megkeresés, ajánlás, kapcsolati háló, stratégiai partnerségeken keresztül találja meg a legmegfelelőbb jelöltet az Ön cégének.

bérszámfejtés

A Humilitas Kft. vállalja, hogy partnereinek megoldást kínál a teljes munkaügyi háttér átvételére és biztosítására, ami magában foglalja:
– a bérszámfejtést;
– a társadalombiztosítási ügyintézést;
– a béren kívüli juttatások, illetve a kafetéria rendszer bonyolítását;
– a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását;
– a fluktuáció kezelését;
– a munkaviszony megszüntetését;

Diák foglalkoztatás


Diákmunkások kölcsönzésének lehetőségei iskolaszövetkezeten keresztűl.

Az iskolaszövetkezeteket oktatási intézmények hozzák létre azzal a céllal, hogy a szövetkezetbe belépő diákoknak törvényes, ellenőrzött – iskolába járás mellett végezhető – munkahelyet biztosítsanak.

A diákok foglalkoztatásának előnyei:

  • A vállalkozásoknak jó megoldás, ha diákokat alkalmaz a könnyen betanulható munkákra nagy segítség az idénymunkák idején, továbbá megoldást nyújthat a nyári szabadságolások áthidalására is.

  • A munkáltatónak nem kell toborzással, kiválasztással és a munkaügyi adminisztrációval foglalkoznia.

  • A vállalkozások számára nagy anyagi megtakarítást jelent a diákok foglalkoztatása, hiszen nem kell nyugdíj és egészségbiztosítási járulékot fizetni.

  • Legvégül fontos szerepe van a cég létszám bővítésében akkor, amikor a saját képzésű jól kvalifikált diákot felnőtt munkavállalóként tudja felvenni.

Mára számtalan KKV és multinacionális vállalat alkalmaz diákmunkaerőt a termelésben, kereskedelemben, szolgáltatásban. A foglalkoztatás fő szabályai, hogy a diákoknak nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezniük. 15 év alatti diák nem foglalkoztatható; 16 év alatt diák pedig csak írásbeli szülői engedéllyel dolgozhat, de csak nyári szünetben. 16 és 18 éves kor közötti diákoknak már nem kell a szülői engedély, de ekkor sem dolgozhatnak túlórában, éjszakai, ügyeleti munkában és Vasárnap.

  • A diákok foglalkoztatásának társadalmi szerepvállalása is van, mert fontos szerepe van a fiatalok munkára szocializálásában. A hagyományos társadalmakban adott volt a lehetőség a fiatalok munkával való tanítására, amíg az új társadalmunkban ez a lehetőség drasztikusan lecsökkent. Ennek a kikristályosodott társadalmi problémának az lett a megoldása, hogy a 60-70-es években bevezették az nyári építőtáborokat.

  • Továbbá megoldást nyújt a diákoknak saját pénzszerzési lehetőségre, ami segít fejleszteni a pénzügyi intelligenciájukat, és jó alkalmat nyújt az önmegvalósításra: utazás, nyaralás, hobbi, diploma megszerzésére.